Diensten

Mijn kenmerkende eigenschappen zijn mijn creativiteit, ambitie en voornamelijk perfectionisme. Mijn werk is om klanten mooi te maken/leren d.m.v. het accentueren van de sterke punten en maskeren van oneffenheden. Het belangrijkste is dat klanten zichzelf voelen en hunzelf mooi vinden met het resultaat.

Haar & Makeup diensten

Door mijn passie en ambitie ben ik op allemaal verschillende diensten te boeken zoals o.a. bij workshops voor visagie, fotoshoots, media, evenementen en bruiloften.

Bruids arrangementen

Als freelancer, ben ik in te huren voor elke gelegenheid waar je make-up en hairstyling bij kunt bedenken. Dit kan zowel op locatie als aan salon in Noordwijk.

Salon behandelingen

Mijn salon bevind zich in het hartje van Noordwijk. Ik heb een sterke focus op mijn klanten door middel van aandacht tijdens diverse behandelingen op het gebied van haar en make-up.

Haar & make-up

Workshops

Bij Hair and makeup by Denida kunnen de workshops individueel geboekt worden of met vrienden / vriendinnen, moeder/dochter,of vrijgezellige feest voor een gezellige dag/ avond.Met mijn ervaring en skills kan ik jou perfect de technieken voor een flawless look bijbrengen.

Commerciele

make-up

Als freelance hairstylist en Make-up artist ben ik te boeken voor magazine of tijdschrift, shop catalogus of ander mediabericht. Ik zorg dat de modellen voorzien zijn van een onberispelijke make-up look, helemaal naar wens van de opdrachtgever.

Mijn werk

Contact

06-21 53 71 01
info@denidaschraders.nl

kvk nummer: 51302829
btw nummer: NL251932096D01

×