Diensten

Mijn kenmerkende eigenschappen zijn mijn creativiteit, ambitie en voornamelijk perfectionisme. Mijn werk is om klanten mooi te maken/leren d.m.v. het accentueren van de sterke punten en maskeren van oneffenheden. Het belangrijkste is dat klanten zichzelf voelen en hunzelf mooi vinden met het resultaat.

Haar & Makeup diensten

Door mijn passie en ambitie ben ik op allemaal verschillende diensten te boeken zoals o.a. bij workshops voor visagie, fotoshoots, media, evenementen en bruiloften.

Bruids arrangementen

Als freelancer, ben ik in te huren voor elke gelegenheid waar je make-up en hairstyling bij kunt bedenken. Dit kan zowel op locatie als aan salon in Noordwijk.

Salon behandelingen

Mijn salon bevind zich in het hartje van Noordwijk. Ik heb een sterke focus op mijn klanten door middel van aandacht tijdens diverse behandelingen op het gebied van haar en make-up.

Haar & make-up

Workshops

Bij Hair and makeup by Denida kunnen de workshops individueel geboekt worden of met vrienden / vriendinnen, moeder/dochter,of vrijgezellige feest voor een gezellige dag/ avond.Met mijn ervaring en skills kan ik jou perfect de technieken voor een flawless look bijbrengen.

Commerciele

make-up

Als freelance hairstylist en Make-up artist ben ik te boeken voor magazine of tijdschrift, shop catalogus of ander mediabericht. Ik zorg dat de modellen voorzien zijn van een onberispelijke make-up look, helemaal naar wens van de opdrachtgever.

Mijn werk

Contact

06-21 53 71 01
info@denidaschraders.nl

kvk nummer: 51302829
btw nummer: NL251932096D01

Annulerings policy

 -Tot de 30e dag voor opdracht kosteloos.
– Vanaf 30e dag tot de 13e dag voor opdracht en/of na de proefsessie voor bruidsarrangement 25% voor de klant/opdrachtgever.
– Vanaf 14e dag tot de 7e dag voor opdracht 50% voor de klant/opdrachtgever.
– Vanaf 7e dag tot de 2e dag voor opdracht 75% voor klant/opdrachtgever.
– Vanaf 2e dag voor opdracht 100% voor klant/opdrachtgever.

5.3 In geval van overmacht w.o. ziekte van de visagist/hairstylist zal Hair and makeup by Denida in overleg met de opdrachtgever een oplossing zoeken.Hair and makeup by Denida kan te allen tijde de opdracht gedeeltelijk of geheel annuleren. Facturering wordt dan evenredig aangepast.

Tarieven

Alle tarieven en prijzen specifiek bedoeld voor particulieren zijn inclusief 9% en/of 21% BTW.

2.1Hair and makeup by Denida kan voor een bepaalde dienst worden ingehuurd waarbij het tarief voor deze dienst geldt, of voor een bepaalde hoeveelheid uren. Bij het per uur boeken van een visagist geldt het uurtarief. De visagist/hairstylist wordt in dit geval geboekt voor een halve of een hele dag. Een halve dag is gebaseerd op 4 werkuren en een hele dag op 8 werkuren.

2.2 Het eerste overschreden uur overeenkomstig het contract zal worden geboekt als overuur en gefactureerd worden als het basis uurtarief. Eventuele bijkomende overuren zullen eveneens worden gebaseerd op het standaard uurtarief echter met bijtelling van 50%.

2.3 Voor werkzaamheden van de visagist/hairstylist tussen 24:00 en 08:00 uur zal Hair an makeup by Denida 200% van het basis uurtarief berekenen.

Mijn kvk nummer is: 51302829

Mijn BTW nummer is: NL251932096D01

×