Salon

Ons aanbod

Salon behandelingen

Ben je op zoek naar iets uitdagends en tegelijkertijd schitterends? Of je nu gewoon je eigen schoonheid wilt benadrukken of een andere kant van jezelf wilt laten zien, ik sta voor jou klaar.

 Hair & Make-up by Denida is een kapsalon  in het hartje van Noordwijk die een sterke focus heeft op haar klanten door middel van “aandacht” en diverse behandelingen aan op het gebied van haar en make-up. 

Knippen
Kleuren
Bayalage
Keratine behandeling
Olaplex
Make-up
Knippen

ADVIES

Begint met luisteren naar je persoonlijke wensen en door te kijken naar gezicht-vorm, haarstructuur, conditie van je haar daarna kan ik een advies geven over het kapsel wat het beste bij je past! Ik ben altijd op de hoogte van de nieuwe trends!

Kleuren

WELKE KLEUR STAAT JOU HET MOOIST?

Een passend advies over de kleur, omdat ik rekening houd met de kwaliteit van het haar, de structuur, de gelaatstint en uw wens omdat het voor u en mij heel belangrijk is dat u stralend de salon verlaat.

Uiteraard ben ik op de hoogte van de laatste trends en hanteer ik verschillende technieken zoals, highlight, lowlights, balayage en foilayage,

 
 

 

Bayalage

WAT IS PRECIES BALAYAGE?

Balayage is een Frans woord voor een ‘veeg’ of ’verven’. Het geeft een sun-kissed, natuurlijk effect aan je haarkleur. Een groot voordeel omdat het geeft amper uitgroei geeft. It looks all natural!

HOE WORDT DEZE TECHNIEK AANGEBRACHT?

De kleur wordt aangebracht aan de oppervlakte van het haar, en niet geheel verzadigd in het haar wat normaliter wordt gedaan. Dit geeft als resultaat dat het haar subtiele ‘vegen’ van lichtere delen in de lengtes bevat. Bij deze techniek wordt meestal folies gebruikt maar ook hierbij zullen we altijd de juiste techniek gebruiken om het besproken plan te creëren.

WAT MAAKT EEN BALAYAGE NOU ZO SPECIAAL?

Deze kleur kan goed aangepast worden aan de natuurlijke valling van het haar en wat bij de coupe staat, met een subtiel effect. Wij bekijken samen met jou welke kleur het beste staat.

IS HET GESCHIKT VOOR ALLE HAARKLEUREN/HAARTYPES?

Deze kleurtechniek kan toegepast worden bij zowel blond als bruin haar. Balayage werkt bij alle haarlengtes; van lang haar tot aan een kort koppie. bij stijl, slag of krulhaar.

HOE LANG DUURT HET INZETTEN?

Houd rekening met een behandeling van 2,5 tot 3 uur. Echter kan het ook langer duren, dit hangt af van de wensen en de bestaande kleur op dat moment.

IK BEN VAN MEZELF HEEL DONKER, KAN IK DAN WEL MET DE BALAYAGE NAAR LICHT?

Dat is zeker mogelijk, echter is het afhankelijk van of je natuurlijk donker haar hebt of geverfd donker haar. Eerder geverfd of gespoeld haar is lastiger lichter te maken en heeft meestal ook nog een toner (kleur neutraliser) nodig om er een natuurlijke tint van te maken.

VOOR WELKE BALAYAGE KLEUR MOET IK DAN GAAN?

Je kan veel verschillende soorten Balayage tinten creëren, het hangt allemaal af van je bestaande haarkleur en welke kleur mooi staat bij je huidtint. Als je van nature donkerbruin haar hebt is het mooi wanneer je een aantal tinten lichter gaat, voor een soepel kleur verloop.

Keratine behandeling

Is een keratine behandeling geschikt voor ieder type haar?

De producten van Honma Tokyo maken 100% gebruik van elementen en werkzame stoffen uit de natuur die onder andere bestaan uit plantenextracten, pure oliën, aminozuren en vitaminen. Voor alle haartypes en klantwensen biedt Honma Tokyo een oplossing. We maken geen gebruik van gevaarlijke stoffen; alle keratineproducten zijn vrij van formaldehyde.

Hoelang blijft het resultaat zichtbaar?

Het resultaat van de keratine behandeling blijft ongeveer vier maanden zichtbaar. Het varieert echter per persoon hoelang het resultaat zichtbaar is. Daarnaast hangt het af van je levensstijl. Door je haren te wassen, te zwemmen in chloor- of zeewater en je haar bloot stellen aan uv-licht neemt de hoeveelheid keratine in het haar namelijk af.

Mag ik mijn haar verven of blonderen na een behandeling?

Ja, als je een keratine behandeling hebt ondergaan kun je je haar enkele dagen na de treatment kleuren of blonderen.Niet dezelfde dag , omdat haarverf waterstofperoxide bevat. Hierdoor wordt het effect van de keratine behandeling minder. Een kleurspoeling mag dezelfde dag wel.

Hoelang duurt een keratine behandeling?

De duur van een keratine behandeling is afhankelijk van de dikte en de lengte van het haar. Een treatment duurt minimaal tweeënhalf uur, maar kan uitlopen tot vierenhalf uur wanneer je zeer lang en dik haar hebt.

Olaplex

Olaplex behandeling

Na jaren van iets te veel kleuren en steilen wachten tot je haar helemaal uitgroeit voor een volle bos haar? Dat hoeft gelukkig niet meer. Met een Olaplex behandeling heb je binnen no time weer een gezonde en natuurlijke coupe. Dit wondermiddel herstelt de natuurlijke zwavelbrugverbindingen van je haar, waardoor het er weer steviger, glanzender en voller uitziet. Ook gebruik ik Olaplex als bescherming tijdens  en kleurbehandelingen als BalayageGrey Ombre, of het plaatsen van highlights.

Make-up

Wat is make-up?

Make-up  zijn verschillende middelen die worden gebruikt om het uiterlijk van een gezicht bepaalde accenten te geven. Deze procedure heet zich opmaken.   

Uitsluitend de beste merken:

hanma
makeup4ever
olaplex
Keunekopie
loreal

Vorige
Volgende

Haar behandeling

IMG_2899
IMG_2900

Haar behandeling

IMG_2899
IMG_2900

Haar behandeling

IMG_2188
IMG_2195

Lees wat onze klanten vinden

Reviews

“Denida is super gezellig en professioneel. In een prachtige studio de proef make-up en kapsel mogen laten doen en naderhand wat mooie foto’s gemaakt. “Kim Krijt
“Ik zou iedereen Denida aanraden! Naast dat ze professioneel en kundig is, heeft ze van het gehele voortraject een feestje gemaakt.”
Sanne

Prijslijst

Alles is mogelijk

PRIJSLIJST KNIPPEN

Wassen, knippen en drogen*           € 25  

Wassen, knippen en föhnen*          € 35 

Wassen en föhnen*                           € 30 

Kind t/m 10 €*                                  € 17,50 

L’OREAL KLEURINGEN

 Kleuren uitgroei*                              € 40

Kleuren volledig kort haar*              € 55

Kleuren volledig lange haar*            € 65

Kleurspoeling*                                     €35

SPECIALE KLEURINGEN

Highlights/Lowlights*                       €47

Balayage*                                         €120

Foilayage*                                          €80

KERATINE BEHANDELING

Keratine*                                          €120

Botox*                                              €100

Detox*                                               €40

* Indien uw haarlengte of dikte afwijkt van een gemiddelde hoeveelheid zal de prijs hierop aangepast worden.
Inhoud wissel
Bruidsarrangementen

Wil je er stralend uitzien op de dag van je leven? 

 Informeer naar de vele bruidspakketten die ik heb.

https://denidaschraders.nl/wp-admin/post.php?post=860&action=elementorInhoud wissel


Facebook


Linkedin


Instagram

×