Bruids arrangementen

Van harte GEFELICITEERD en welkom bij Hair and make-up by Denida!

Voel je gerust want hier ben je bij de juiste plek,waar de COMPLETE BRUIDSVERZORGING wordt aangeboden. Als freelancer, ben ik in te huren voor elke gelegenheid waar je make-up en hairstyling bij kunt bedenken. Dit kan zowel op locatie als aan salon in Noordwijk.

Met proefsessie

Het werkt zo dat tot 10-8 maanden van te voren dat ik een boeking definitief maak, en een proefsessie 12-8 weken van te voren (kan/ mag ook eerder). Bij boeking wordt het een aanbetaling gemaakt van 50% van het bedraag. ( Hangt eraf welke paket je gaat kiezen) zo wordt het proefsessie geboekt. De proefsessie wordt het gedaan in mij salon in Noordwijk maar het kan ook op locatie tegen een toeslag.Tijdnes de proefsessie gaan we je wensen bespreken, ). Hier nemen we alle tijd om je wensen door te spreken en ga ik samen met jouw kijken wat geschikt is. Ik zal proberen aan al je wensen te voldoen, maar ook eerlijk zijn in de dingen die wel of niet mogelijk zijn dit kan met behulp van fotos die je hebt en mee neemt die dag.( kan ook naar me mailen) ). Zo krijg ik een goed beeld van wat je mooi vindt, of juist niet.De proefsessie duurt ongeveer 3 uur.  Als we de look hebben gevonden,noteer ik alles en maak ik hier fotos van zodat ik het op de trouwdag zo goed als het zelfde kan na maken.Tijdnes de proefsessie het kan ook 2de proefkapsel  of een 2de proefsessie op nieuw geboekt worden.

Eind van de proefsessie neem ik alles nog een keer door en of meerdere bruidsgasten zijn dat in de stoel willen zitten :))

Zonder proefsessie

Perfect Wedding reviews

INBEGREPEN

  • Geen vroeg in de ochtend toeslag
  • Profsessie bruidsmake up en bruidskapsel van circa 3-4 uur in de salon
  • Passend advies en mogelijkheden
  • Hulp met de sluier
  • Hair clip-in exstensions (100% echt haar) 
  • Nep wimpes
  • Haardonut,vulling,schuifspeldjes,haarlak,
  • Make up producten
  • Minerale producten voor mensen met allergie
  • Styling van wenkbrouwen
  • Haar sieraden

NIET INBEGREPEN

 • Reiskosten: € 0,50 per km
 • Eventuele parkeerkosten
 • Reistijd: € 29,-per uur bij een reisafstand van meer dan 1 uur
 • Feestdagen/zondag: €150,
 • Eventuele gasten Make up & Hairstyling : €150-190, p.p
 • 2e Proefkapsel tijdnes proefsessie:€ 110,
 • 2e Proefsessie haar en make up:€ 250,
 • Verblijf & Ticket in het Buitenland

 

FAQ’s

Hair & Make-up by Denida is een kapsalon in het hartje van Noordwijk die een sterke focus heeft op haar klanten door middel van “aandacht” en diverse behandelingen aan op het gebied van haar en make-up.

Arrangementen met Proefsessie

Proefsessie bruidsmake-up en kapsel worden gedaan bij mij in de salon.Eerst nemen we even de tijd om elkaar beter te leren kennen, hoe draag je normaal je haar en make up,wat is je favorite kleur, etc…om een goed beeld te krijgen van wie jij bent zodat we de bruidsmake-up en het kapsel goed kunnen toepassen.Bij welke make-up en hairstyling vind je jezelf,welke style staat je de beste…en dit allemaal welke style het mooiste echt perfect bij je past !

HOE LANG HOU JE MIJN TROUWDATUM IN OPTIE NA MIJN AANVRAAG?

Ik hou je aanvraag 5 dagen in optie. Verdere info hierover neem contact met me op.

Wanneer vindt de proefsessie plaats?

Ik geef je een aantal opties waaruit je kunt kiezen. De proefsessies vinden plaats in de ochtenduren van dinsdag t/m zaterdag in mijn salon.

Tijdens deze dagen ben  wel beschikbaar voor allebei de diensten tegelijk.Zowel voor de kapsel EN de make up.

Komt doordeweeks je niet uit, is de zondag ook een mogelijkheid. Hier geldt een toeslag.

Wat is een buffer tijd?

Op jullie bruiloft zorg ik ervoor dat je ruim op tijd klaar bent voor jullie moment. Gezien ik dit vak al meer dan 20 jaar doe, spreek ik uit ervaring dat het fijner is voor iedereen inclusieve mezelf om een “buffer tijd” mee in te plannen. De buffertijd is ca. 30 – 45 min.

Het kan weleens voorkomen dat de klant onwel, te zenuwachtig wordt, eventueel kind (eren) moet helpen aankleden, spullen inpakken, even snel wat eten tussendoor etc.

Dergelijke pauzes hebben invloed op mijn werktijd. Om te voorkomen dat onze afspraak uitloopt, zorg ik ervoor dat we wat speling hebben vóór je ophaaltijd (wanneer jij je partner voor het eerst weer ziet).

 

Hoe vroeg kom jij aan huis voor mijn bruiloft?

Ik ben er altijd 15-20 min voor het begin van mijn werk.En dit heeft te maken met mijn werkplek al klaar kunnen maken voor het begin tijdstip,en zo voorkomen we dat onze afspraak niet uitloopt.

Is een touch up nodig?

 Wellicht wil je even je bruidskapsel aanpassen bij je eventueel tweede bruidsoutfit, en bruidsmakeup checken of je er nog net zo stralende mooi uitzien en voelen.Het is daarom fijn om een touch up te boeken.

Wanneer ontvang ik de factuur?

Afhankelijk van je boeking welke pakket je kiest.Je betaal 50% van het (pakket) bedraag.Na ontvangst van de aanbetaling is je boekin?proefsessie definitief.Voor het restirende bedraag ontvang je de factuur  1 week voor de afspraak of eventueel per direct via email. Deze dient voor de opdracht te zijn voldaan. 

Zijn er verborgen kosten?

Er zijn geen verborgen kosten. Alles staat op de prijslijst vermeld. Het enige wat eventueel erbij zou kunnen komen, zijn de toeslagen voor reistijd,reiskosten zon/feestdagen, parkeerkosten of bijboekingen van gasten – indien deze van toepassing zijn.

INDIEN MIJN KAPSEL OF MAKE-UP PROEFSESSIE NIET BEVALT, KAN IK DEZE ANNULEREN?

Mocht je mij hebben geboekt voor bruidsmake-up & bruidskapsel inclusief proefsessie, betaal je vooraf voor de proefsessie. Je betaalt de helft van de totale prijs (in dit geval bruidsmake-up & bruidskapsel incl.proefsessie).

De andere helft van het totaal bedrag wordt een aantal weken voor je bruiloft in rekening gebracht.

Indien je na de proefsessie alleen nog make-up OF haar wilt afnemen, dan wordt het resterend bedrag voor bruidsmake-up &  bruidskapsel incl. proefsessie voor de helft in rekening gebracht.

 

Waarom betaal ik vooruit?

Aangezien ik maanden van te voren alles inplan, wil ik graag zeker zijn van jou als klant. Jij als bruid wilt ook zeker zijn dat ik jouw trouwdatum beschikbaar hou.

Wat gebeurt er in gevaal van overmacht?

In geval van overmacht waaronder ziekte kan ik, Hair and makeup by Denida ten alle tijden de opdracht gedeeltelijk of geheel annuleren. Facturering wordt dan evenredig aangepast. Bij bruidsopdrachten heeft Hair and makeup by Denida de beschikbaarheid over een pool van collega’s die de opdracht eventueel kunnen overnemen. Een garantie voor beschikbaarheid kan echter nimmer worden gegeven. In geval van overmacht kan de wederpartij Hair and makeup by Denida niet tot schadevergoeding aanspreken.

Mag iemaand mee kijken tijdnes de proefsessie?

Ja, je mag iemand mee laten kijken voor feedback. Ik zou het prettig vinden om niet meer dan 1 persoon erbij te hebben.

Wat is een haardonut?

Een haardonut is een opvulmiddel dat ik eventueel gebruik om je haar voller te laten lijken bij een knot of een ander opsteekkapsel.

Welke hair extensions gebruik je?

Ik werk met de hele mooie 100% remy hair clip in extensions van  Zascha

Hoeveel kapsels doe je tijdnes de proefsessie?

Ik laat je 1 kapsel zien. Deze kunnen we lichtelijk aanpassen zodat je 100% happy bent. Wens je echter een ander kapsel dan wordt een toeslag berekend.

Mag ik een tweede kapsel tijdnes de proefsessie?

Ja, dat is mogelijk tegen bijbetaling. Laat dit ajb van te voren weten zodat ik rekening mee kan houden met de tijdindeling. Er komen dan 45 – 60 minuten erbij afhankelijk van de intensiteit van het 2e kapsel. Wij kunnen het tweede kapsel tijdens dezelfde afspraak doen of indien gewenst op een andere dag.

 

WORDT HET GOEDKOPER ALS IK GEEN WIMPERS EN/OF HAARDONUT WIL?

De prijs blijft hetzelfde. Jij kiest ervoor om wel of niet gebruik te willen maken van het “wow effect” product.

HOEVEEL BRUIDSMAKE-UP EN KAPSELS WORDEN ER GEMAAKT?

Ik raad altijd aan dat van te voren wel wat foto’s, voorbeelden qua make-up en kapsels te verzamelen.Die komen handig bij de proefsessie. Ik hou altijd de rekening mee wie je bent en welke bruidsmake-up en kapsel daarbij past.Tijdnes de proefsessie we bespreken welke make-up en kapsels mogelijk zijn en het mooiste bij de jurk past.

Na de proefsessie noteer ik alles wat we gedaan en gekozen hebben qua make-up en kapsels. Uiteraard ook foto’s. Alles komt te staan in de Bruidsstijlkaart ,bruidsmake-up en bruidskapsel. Deze gegevens worden samen met de Bruidsboeking/ checklijst in een speciale map gestopt.

Alles goed? Dan teken je een bevestiging dat je tevreden bent (zie info en voorwaarden)

MOET IK VOORAF AAN DE PROEFSESSIE IETS AANBETALEN?

Ja!  Het wordt een aanbetaling gemaakt voor het rezerveren van de proefsessie en de trouwdag.Na de proefsessie en na het tekenen van de opdracht ontvang je een factuur voor het restantbedrag (zie info en voorwaarden)

HOE LANG DUURT DE PROEFSESSIE BRUIDSMAKE-UP/BRUIDSKAPSEL?

Een proefsessie voor de kapsel en make up duurt ongeveer 3,  uur dus houd lekker de ochtend of middag vrij en geniet van deze proefsessie! Een proefsessie alleen voor de kapsel OF de make up duurt ongeveer 1,5 uur.

RIJTJE TIPS OM REKENING MEE TE HOUDEN:

♥ Houd rekening met wat je aanhebt, je snapt wanneer je een zwarte kol trui aanhebt dat het lastiger inschatten is hoe je kapsel en make-up over komt als wanneer je een mooi wit laag truitje aanhebt.

♥ Je kapsel lukt het beste wanneer je je haar de dag ervoor gewassen hebt en dus niet de ochtend waarop we komen, het haar is dan nog erg vochtig en slap.

♥ Qua werken is het vooral belangrijk dat we goed daglicht hebben,dus wanneer we dicht bij een raam kunnen zitten is dat erg prettig.

♥ De proefsessie duurt 3 a 4 uur en deze tijd hebben we echt helemaal nodig om jouw haar en make-up te doen, vaak hebben wij erna ook nog werkzaamheden dus heel veel ruimte voor uitloop is er niet.

♥ Ook een tip is om tijdens de proefsessie 1 mens erbij te hebben, zoals een moeder,zus of vriendin.Zij weten als geen ander hoe je bent en zij zijn je feedback op het moment dat je ergens over twijfelt. 1 mens is voldoende, een kamer vol vriendinnen is reuze gezellig maar hoe meer mensen des te meer meningen en daar kun je soms juist door gaan twijfelen!

♥ Tot slot, wanneer er bijzonderheden zijn bij jouw woning zoals 4 hoog zonder lift of parkeren 2 straten verderop dan hoor ik dat graag van te voren zodat ik daar rekening mee kan houden:)

Plan een afspraak

Contact

06-21 53 71 01
info@denidaschraders.nl

kvk nummer: 51302829
btw nummer: NL251932096D01

Annulerings policy

 -Tot de 30e dag voor opdracht kosteloos.
– Vanaf 30e dag tot de 13e dag voor opdracht en/of na de proefsessie voor bruidsarrangement 25% voor de klant/opdrachtgever.
– Vanaf 14e dag tot de 7e dag voor opdracht 50% voor de klant/opdrachtgever.
– Vanaf 7e dag tot de 2e dag voor opdracht 75% voor klant/opdrachtgever.
– Vanaf 2e dag voor opdracht 100% voor klant/opdrachtgever.

5.3 In geval van overmacht w.o. ziekte van de visagist/hairstylist zal Hair and makeup by Denida in overleg met de opdrachtgever een oplossing zoeken.Hair and makeup by Denida kan te allen tijde de opdracht gedeeltelijk of geheel annuleren. Facturering wordt dan evenredig aangepast.

Tarieven

Alle tarieven en prijzen specifiek bedoeld voor particulieren zijn inclusief 9% en/of 21% BTW.

2.1Hair and makeup by Denida kan voor een bepaalde dienst worden ingehuurd waarbij het tarief voor deze dienst geldt, of voor een bepaalde hoeveelheid uren. Bij het per uur boeken van een visagist geldt het uurtarief. De visagist/hairstylist wordt in dit geval geboekt voor een halve of een hele dag. Een halve dag is gebaseerd op 4 werkuren en een hele dag op 8 werkuren.

2.2 Het eerste overschreden uur overeenkomstig het contract zal worden geboekt als overuur en gefactureerd worden als het basis uurtarief. Eventuele bijkomende overuren zullen eveneens worden gebaseerd op het standaard uurtarief echter met bijtelling van 50%.

2.3 Voor werkzaamheden van de visagist/hairstylist tussen 24:00 en 08:00 uur zal Hair an makeup by Denida 200% van het basis uurtarief berekenen.

Mijn kvk nummer is: 51302829

Mijn BTW nummer is: NL251932096D01

×