Salon behandelingen

Ben je op zoek naar iets uitdagends en tegelijkertijd schitterends? Of je nu gewoon je eigen schoonheid wilt benadrukken of een andere kant van jezelf wilt laten zien, ik sta voor jou klaar.

Knippen

Wassen, knippen en drogen korte haar

€28,50

Wassen, knippen en föhnen schouder lengte

€38,50

Wassen en föhnen

€35,50

Kind t/m 10 jaar

€25,50

L’oreal kleuringen

Kleuren uitgroei

€57,50

Kleuren volledig kort haar

€67,50

Kleuren volledig lang haar

€107,50

Kleurspoeling

€52,50

Speciale kleuringen

Highlights/lowlights

€50

Balayage

€145

Foilayage

€150

Keratine behandelingen

Keratine

€200

Botox

€180

Detox

€60

 

*Alle bovenstaande prijzen zijn vanaf prijzen.

**Op alle behandelingen die ik geef zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier voor de algemene voorwaarden.

FAQ’s

Hair & Make-up by Denida is een kapsalon in het hartje van Noordwijk die een sterke focus heeft op haar klanten door middel van “aandacht” en diverse behandelingen aan op het gebied van haar en make-up.

Knippen

Een passend advies over het kapsel, omdat ik rekening houd met de kwaliteit van het haar, de structuur, de gelaatstint en uw wens omdat het voor u en mij heel belangrijk is dat u stralend de salon verlaat.

Kleuren

Een passend advies over de kleur, omdat ik rekening houd met de kwaliteit van het haar, de structuur, de gelaatstint en uw wens omdat het voor u en mij heel belangrijk is dat u stralend de salon verlaat.
Uiteraard ben ik op de hoogte van de laatste trends en hanteer ik verschillende technieken zoals, highlight, lowlights, balayage en foilayage,

 

Bayalage

Wat is precies Balayage?

Balayage is een Frans woord voor een ‘veeg’ of ’verven’. Het geeft een sun-kissed, natuurlijk effect aan je haarkleur. Een groot voordeel omdat het geeft amper uitgroei geeft. It looks all natural!

Hoe wordt deze techniek aangebracht?

De kleur wordt aangebracht aan de oppervlakte van het haar, en niet geheel verzadigd in het haar wat normaliter wordt gedaan. Dit geeft als resultaat dat het haar subtiele ‘vegen’ van lichtere delen in de lengtes bevat. Bij deze techniek wordt meestal folies gebruikt maar ook hierbij zullen we altijd de juiste techniek gebruiken om het besproken plan te creëren.

Wat maakt een Balayage nou zo speciaal?

Deze kleur kan goed aangepast worden aan de natuurlijke valling van het haar en wat bij de coupe staat, met een subtiel effect. Wij bekijken samen met jou welke kleur het beste staat.

Is het geschikt voor alle haarkleuren/haartpes?

Deze kleurtechniek kan toegepast worden bij zowel blond als bruin haar. Balayage werkt bij alle haarlengtes; van lang haar tot aan een kort koppie. bij stijl, slag of krulhaar.

Hoelang duurt het inzetten?

Houd rekening met een behandeling van 2,5 tot 3 uur. Echter kan het ook langer duren, dit hangt af van de wensen en de bestaande kleur op dat moment.

Ik ben van mezelf heel donker, kan ik dan wel met de balayage naar licht?
Dat is zeker mogelijk, echter is het afhankelijk van of je natuurlijk donker haar hebt of geverfd donker haar. Eerder geverfd of gespoeld haar is lastiger lichter te maken en heeft meestal ook nog een toner (kleur neutraliser) nodig om er een natuurlijke tint van te maken.

Voor welke balayage kleur moet ik dan gaan?

Je kan veel verschillende soorten Balayage tinten creëren, het hangt allemaal af van je bestaande haarkleur en welke kleur mooi staat bij je huidtint. Als je van nature donkerbruin haar hebt is het mooi wanneer je een aantal tinten lichter gaat, voor een soepel kleur verloop.

Keratine behandeling

 Is een keratine behandeling geschikt voor ieder type haar?
De producten van Honma Tokyo maken 100% gebruik van elementen en werkzame stoffen uit de natuur die onder andere bestaan uit plantenextracten, pure oliën, aminozuren en vitaminen. Voor alle haartypes en klantwensen biedt Honma Tokyo een oplossing. We maken geen gebruik van gevaarlijke stoffen; alle keratineproducten zijn vrij van formaldehyde.

Hoelang blijft het resultaat zichtbaar?
Het resultaat van de keratine behandeling blijft ongeveer vier maanden zichtbaar. Het varieert echter per persoon hoelang het resultaat zichtbaar is. Daarnaast hangt het af van je levensstijl. Door je haren te wassen, te zwemmen in chloor- of zeewater en je haar bloot stellen aan uv-licht neemt de hoeveelheid keratine in het haar namelijk af.

Mag ik mijn haar verven of blonderen na een behandeling?
Ja, als je een keratine behandeling hebt ondergaan kun je je haar enkele dagen na de treatment kleuren of blonderen.Niet dezelfde dag , omdat haarverf waterstofperoxide bevat. Hierdoor wordt het effect van de keratine behandeling minder. Een kleurspoeling mag dezelfde dag wel.

Hoelang duurt een keratine behandeling?
De duur van een keratine behandeling is afhankelijk van de dikte en de lengte van het haar. Een treatment duurt minimaal tweeënhalf uur, maar kan uitlopen tot vierenhalf uur wanneer je zeer lang en dik haar hebt.

 

Make-up

Make-up zijn verschillende middelen die worden gebruikt om het uiterlijk van een gezicht bepaalde accenten te geven. Deze procedure heet zich opmaken.

 

Olaplex

Na jaren van iets te veel kleuren en steilen wachten tot je haar helemaal uitgroeit voor een volle bos haar? Dat hoeft gelukkig niet meer. Met een Olaplex behandeling heb je binnen no time weer een gezonde en natuurlijke coupe. Dit wondermiddel herstelt de natuurlijke zwavelbrugverbindingen van je haar, waardoor het er weer steviger, glanzender en voller uitziet. Ook gebruik ik Olaplex als bescherming tijdens en kleurbehandelingen als Balayage, Grey Ombre, of het plaatsen van highlights.

 

Mintenz

Minerale make-up is een huidverzorgende make-up gemaakt van pure mineralen. Mineralen zijn elementen uit de natuur die zijn fijngemalen/verwerkt tot een zachte poeder. De mineralen smelten samen met de eigen huidoliën. Ze geven een goede en mooie dekking zonder er onnatuurlijk uit te zien en de poriën te verstoppen.Mintenz is 100% puur gezuiverde minerale make-up zonder chemicaliën, parfum, vulstoffen, talk, parabenen of andere synthetische ingrediënten. Bij gebruik (op langere termijn) kunnen cosmeticaproducten met synthetische ingrediënten de conditie van de huid uit balans brengen. Hierdoor kunnen huidirritatie en huidproblemen ontstaan of in stand gehouden worden. 

 

Mijn werk

Contact

06-21 53 71 01
info@denidaschraders.nl

kvk nummer: 51302829
btw nummer: NL251932096D01

Annulerings policy

 -Tot de 30e dag voor opdracht kosteloos.
– Vanaf 30e dag tot de 13e dag voor opdracht en/of na de proefsessie voor bruidsarrangement 25% voor de klant/opdrachtgever.
– Vanaf 14e dag tot de 7e dag voor opdracht 50% voor de klant/opdrachtgever.
– Vanaf 7e dag tot de 2e dag voor opdracht 75% voor klant/opdrachtgever.
– Vanaf 2e dag voor opdracht 100% voor klant/opdrachtgever.

5.3 In geval van overmacht w.o. ziekte van de visagist/hairstylist zal Hair and makeup by Denida in overleg met de opdrachtgever een oplossing zoeken.Hair and makeup by Denida kan te allen tijde de opdracht gedeeltelijk of geheel annuleren. Facturering wordt dan evenredig aangepast.

Tarieven

Alle tarieven en prijzen specifiek bedoeld voor particulieren zijn inclusief 9% en/of 21% BTW.

2.1Hair and makeup by Denida kan voor een bepaalde dienst worden ingehuurd waarbij het tarief voor deze dienst geldt, of voor een bepaalde hoeveelheid uren. Bij het per uur boeken van een visagist geldt het uurtarief. De visagist/hairstylist wordt in dit geval geboekt voor een halve of een hele dag. Een halve dag is gebaseerd op 4 werkuren en een hele dag op 8 werkuren.

2.2 Het eerste overschreden uur overeenkomstig het contract zal worden geboekt als overuur en gefactureerd worden als het basis uurtarief. Eventuele bijkomende overuren zullen eveneens worden gebaseerd op het standaard uurtarief echter met bijtelling van 50%.

2.3 Voor werkzaamheden van de visagist/hairstylist tussen 24:00 en 08:00 uur zal Hair an makeup by Denida 200% van het basis uurtarief berekenen.

Mijn kvk nummer is: 51302829

Mijn BTW nummer is: NL251932096D01

×