Denida Schraders

Professional Hair and Makeup Artist

Met de beste merken en producten van hoge kwaliteit worden de behandelingen gedaan. Alle producten die gebruikt worden zijn gekozen om jouw huid en haar gezond te houden.

In de salon wordt er 1 op 1 gewerkt. Op deze manier is er tijdens de  behandeling alle aandacht voor jou.

Over mij

Welkom bij Hair and make-up by Denida. Mijn passie voor haar en make-up is ontstaan toen ik op 13-jarige leeftijd samen met mijn tante begon te oefenen met make-up. Voor ik het wist had ik mijn eerste klanten en begon ik bruidsmake-up aan te brengen. Ik heb meerdere opleidingen gevolgd en mij zo weten te specialiseren.

Mijn grootste passie ligt bij hairstyling en visagie. Ik ben voor verschillende gelegenheden te boeken zoals o.a.  workshops voor visagie, fotoshoots, media, evenementen en bruiloften.

Mijn kenmerkende eigenschappen zijn mijn creativiteit, ambitie en mijn perfectionisme. Mijn kracht is om klanten mooi te maken d.m.v. het accentueren van de sterke punten en maskeren van oneffenheden. Het belangrijkste is dat klanten zichzelf blijven en blij zijn met het resultaat.

Ik ben:

  • Haircut specialist
  • Haircolorist
  • Balayage lover
  • Keratine fanatic
  • Makeup addict
makeup

Ben je op zoek naar iets uitdagends en tegelijkertijd schitterends? Samen kijken we naar de mogelijkheden. Ik sta voor jou klaar in mijn moderne salon in hartje Noordwijk.

Haar

Ik probeer er voor te zorgen dat jij kunt ontspannen en genieten van het moment. Door een balayage techniek te gebruiken krijg je een prachtig resultaat tot 5 maanden mooi haar.

Workshops

De workshops kunnen individueel of in groepsverband geboekt worden. Met mijn ervaring en skills kan ik jou de technieken voor een flawless look bijbrengen.

Ik werk met

Opleidingen 

VTCT

 

Kappersacademie
Baron academy 1&2 

Ik heb gewerkt voor

Volg mij op social media

Blijf op de hoogte van de acties in de salon en bekijk welke transformaties ik voor mijn klanten heb gerealiseerd. 

Plan een afspraak

Contact

06-21 53 71 01
info@denidaschraders.nl

kvk nummer: 51302829
btw nummer: NL251932096D01

×