Commerciële MAKE- UP

Makeup & haarstyling voor commerciële doeleinden. Inzetbaar als freelance Makeup Artist / Visagiste / Haarstylist voor o.a.:

Fotoshoots haar & make-up

Als freelance Hairstylistt en Make-up artist ben ik te boeken voor magazine / tijdschrift, shop catalogus of een mediabericht. Ik zorg dat de modellen voorzien zijn van een onberispelijke make-up look, helemaal naar wens van de opdrachtgever.

Fotoshoot make-up v.a. €150,- 1-Look sessie (ongeveer. 1,5 uur) inclusief make-up, lichte haastyling. Halve Dag €399,- 4 uur, inclusief make-up, lichte haarstyling en alle andere benodigde hulp.( excl, btw,reis kosten,reis tijden en eventueel parkeerkosten)

Film, video en tv

Als professioneel make-up artist / visagist / haarstylist verzorg ik ook de make-up en haar voor film en televisie producties. Voor alle soorten visagie / haarstyling wensen voor TV en film ben ik te boeken op locatie.

Films & TV producties – Halve Dag 399,- 4 uur, inclusief makeup, lichte haarstyling, en alle andere benodigde hulp. Dag €699,- 9 uur, inclusief make-up, lichte haarstyling en alle andere benodigde hulp.(excl,btw,reis kosten,reis tijden en eventueel parkeerkosten)

Haar & make-up,

Evenementen

Voor een modeshow, ook voor de cast en crew members van theatershows en andere grote producties kan ik een mooie creatieve make-up / haarstyling look aanbrengen.Alle modeshow /theater / evens zijn custom made, neemt u daarom gerust contact met mij op om uw wensen te bespreken.

Ik werk met

Opleidingen 

VTCT

 

Kappersacademie

 

Baron academy 1&2

 

Ik heb gewerkt voor

Mijn werk

Contact

06-21 53 71 01
info@denidaschraders.nl

kvk nummer: 51302829
btw nummer: NL251932096D01

×