Commerciële MAKE- UP

Makeup & haarstyling voor commerciële doeleinden. Inzetbaar als freelance Makeup Artist / Visagiste / Haarstylist voor o.a.:

Fotoshoots haar & make-up

Als freelance Hairstylistt en Make-up artist ben ik te boeken voor magazine / tijdschrift, shop catalogus of een mediabericht. Ik zorg dat de modellen voorzien zijn van een onberispelijke make-up look, helemaal naar wens van de opdrachtgever.

Fotoshoot make-up v.a. €150,- 1-Look sessie (ongeveer. 1,5 uur) inclusief make-up, lichte haastyling. Halve Dag €399,- 4 uur, inclusief make-up, lichte haarstyling en alle andere benodigde hulp.( excl, btw,reis kosten,reis tijden en eventueel parkeerkosten)

Film, video en tv

Als professioneel make-up artist / visagist / haarstylist verzorg ik ook de make-up en haar voor film en televisie producties. Voor alle soorten visagie / haarstyling wensen voor TV en film ben ik te boeken op locatie.

Films & TV producties – Halve Dag 399,- 4 uur, inclusief makeup, lichte haarstyling, en alle andere benodigde hulp. Dag €699,- 9 uur, inclusief make-up, lichte haarstyling en alle andere benodigde hulp.(excl,btw,reis kosten,reis tijden en eventueel parkeerkosten)

Haar & make-up,

Evenementen

Voor een modeshow, ook voor de cast en crew members van theatershows en andere grote producties kan ik een mooie creatieve make-up / haarstyling look aanbrengen.Alle modeshow /theater / evens zijn custom made, neemt u daarom gerust contact met mij op om uw wensen te bespreken.

Ik werk met

Opleidingen 

VTCT

 

Kappersacademie

 

Baron academy 1&2

 

Ik heb gewerkt voor

Mijn werk

Contact

06-21 53 71 01
info@denidaschraders.nl

kvk nummer: 51302829
btw nummer: NL251932096D01

Annulerings policy

 -Tot de 30e dag voor opdracht kosteloos.
– Vanaf 30e dag tot de 13e dag voor opdracht en/of na de proefsessie voor bruidsarrangement 25% voor de klant/opdrachtgever.
– Vanaf 14e dag tot de 7e dag voor opdracht 50% voor de klant/opdrachtgever.
– Vanaf 7e dag tot de 2e dag voor opdracht 75% voor klant/opdrachtgever.
– Vanaf 2e dag voor opdracht 100% voor klant/opdrachtgever.

5.3 In geval van overmacht w.o. ziekte van de visagist/hairstylist zal Hair and makeup by Denida in overleg met de opdrachtgever een oplossing zoeken.Hair and makeup by Denida kan te allen tijde de opdracht gedeeltelijk of geheel annuleren. Facturering wordt dan evenredig aangepast.

Tarieven

Alle tarieven en prijzen specifiek bedoeld voor particulieren zijn inclusief 9% en/of 21% BTW.

2.1Hair and makeup by Denida kan voor een bepaalde dienst worden ingehuurd waarbij het tarief voor deze dienst geldt, of voor een bepaalde hoeveelheid uren. Bij het per uur boeken van een visagist geldt het uurtarief. De visagist/hairstylist wordt in dit geval geboekt voor een halve of een hele dag. Een halve dag is gebaseerd op 4 werkuren en een hele dag op 8 werkuren.

2.2 Het eerste overschreden uur overeenkomstig het contract zal worden geboekt als overuur en gefactureerd worden als het basis uurtarief. Eventuele bijkomende overuren zullen eveneens worden gebaseerd op het standaard uurtarief echter met bijtelling van 50%.

2.3 Voor werkzaamheden van de visagist/hairstylist tussen 24:00 en 08:00 uur zal Hair an makeup by Denida 200% van het basis uurtarief berekenen.

Mijn kvk nummer is: 51302829

Mijn BTW nummer is: NL251932096D01

×